KOSMATE TAČKE

pasji salon


Pasji salon Kosmate tačke
Špela Končina s.p.
Britof 157
4000 Kranj

Naročila sprejemam na tel.:
051 424 508

www.pasjisalon.net
info@pasjisalon.net

PASJI WELNES - NEGA

Ker večini tempo ter vsakodnevne obveznosti ne dopuščajo redne nege v domačem okolju, ker vsi nimate časa, ker imajo nekateri kužki izredno zahtevno dlako, smo posebaj za vas pripravili mesečni Welnes program. Mesečni program zajema 1x tedensko obisk salona kjer se kuža razčeše. 1x v tekočem mesecu pa se opravi kompletna nega. Na ta način se lažje sprostite in uživate trenutke z vašim stirinožcem, saj bomo zanj 1x tedensko profesionalno poskrbeli MI. Kuža pa vam bo hvaležen saj mu bo takšen način skrajšal marsikateri predolgi obisk salona. Verjemite tudi štirinožci so radi urejeni!
 
 

VARSTVO

 VAŠE POVPRAŠEVANJE IN DANAŠNJI TEMPO STA NAS PRIPELJALA DO IDEJE DA VPELJEMO TUDI PRI NAS VARSTVO.


Nudimo Vam varstvo manjših kosmatinčkov na našem domu. Sprehod, hrana, igranje in učenje vse to se prepleta med čuvanjem vašega kosmatinčka. Sprehajanje poteka vedno v naravi, v gozdu ob potočku (poleti). Na naši veliki ograjeni terasi (25m2) so kužki kadar to vremenske razmere dopuščajo, na prostem svežem zraku. Kužki bivajo z družino in niso nikdar izolirani oz. zaprti v pesjake ali podobne "box-e". Za varstvo predlagamo, da nas kontaktirate in si predhodno zagotovite prosti termin, saj je v poletnem času in med prazniki težko dobiti termin v zadnjem trenutku.


V salonu imamo prilagojeno kad za zelo velike kot tudi male kužke. Poleg kopanja, strižemo po standardu ali pa se prilagodimo in kužka uredimo po vaši želji. Kužka Vam ostrižemo na mašinco ali z škarjami.

Urejamo tudi osnovne stvari kot so striženje krempeljčkov, čiščenje dlačic iz ušes, praznjenje analnih vrečk da se kuža ne bo več "sankal po zadnjici".


  
  Dobrodošli v pasjem salonu KOSMATE TAČKE

 

BOLHE

             

BOLHE!!!Bodite previdni, ker so bolhe zopet na pohodu. Če kuža še ni zaščiten pred bolham prosim poskrbite za to ker so res trdovratne nadloge. Če jih kuža ima mi PROSIM to povejte. Hvala!ZANIMIVOST!

Veste da najboljši skok v višino pripada bolham!
Ta majcena stvar skoči v višino kar 25cm to je kar 160 krat več od njenega telesa, in skok v dolžino 35cm kar je 220 krat več od velikosti telesa. Če primerjamo te rezultate s človeškim, bi moral človek ki je velik 1m in 70cm skočiti v višino 270m in v dolžino celih 375m.
Marsikdo bi rekel pa ravno bolha mora podirat rekord...
 
2010-2012 Pasji salon Kosmate tačke - Optimizacija strani - Website